Roliga spel online

Att spela spel online har blivit allt populärare i och med de smarta telefonernas intåg. Antalet roliga spel ökar konstant och det kan nästan bli så att det är svårt att välja vad man ska spela.

En favorit bland alla appar är Angry Birds som är ett typ pusselspel för mobiler men också spelkonsoler. Det hela går ut på att genom att använda en slangbella skjuta på grisar som finns utplacerade runt om på spelplanen i olika byggnader. Det man skjuter i väg är arga fåglar, Angry Birds. Tanken är att man ska förstöra alla grisar. Det är ett nivåspel och man kan spela varje nivå hur många gånger som helst tills man klarar den och kan gå vidare till nästa level. Det gäller att öka sina poäng så man klättrar i nivåskala i spelet. Utmed spelet så finns det fjorton olika fåglar att spela med och du blir tilldelad fåglar allt eftersom. Olika fåglar har olika förmågor så det gäller att man får en bra fågel.

yatzyYatzy är ett klassiskt online spel där du kan spela med motståndare, antingen så väljer du att spela mot dina kompisar som laddad hem appen eller så får spelet välja en random spelare som du spelar mot. Antingen så väljer du en vanlig yatzy med fem tärningar eller så väljer du Maxi Yatzy med sex tärningar och längre spelplan. Fördelen med detta spel är att du kan vänta med att spela din omgång, så ett spel kan hålla på rätt länge om man inte spelar konstant. Spännande brukar det bli om man ligger rätt jämt i poäng och man är inne på de sista slagen och hoppas på yatzy.